Salur İlkokulu

Vizyon: Okulumuz öğrencilerini, eğitim öğretimi kavramış, bilgi üreten ve paylaşan, girişimci, etkili ve güzel konuşabilen, kendine güveni olan, bilimsel düşünebilen, öğrenmeyi öğrenmiş, sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan, milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal, kültürlü, ailesine ve ülkesine bağımlı bireyler olarak topluma hazırlamak.

Misyon: Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha az kaynakla daha fazla kaliteli hizmet üreten, hep daha iyi olma anlayışı ve düşüncesi içerisinde olan, öğrenciye ve sürece odaklı, halkla bütünleşmiş, güvenilir, çalışanlarının memnuniyetini sağlamayı amaçlayan bir okul olmak.

Başarılar:

Isınma: Sobalı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://salurilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SALUR MAH. SALUR KÜME EVLERİ NO 272 ELMALI / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Salur İlkokulu Salur Mahallesi merkezindedir.

Adres - SALUR MAH. SALUR KÜME EVLERİ NO 272 ELMALI / ANTALYA

Ulaşım Okulun bulunduğu mahalle ile ilçe merkezi arasında ulaşımı sağlayan toplu taşıma aracı bulunmaktadır. Ulaşım ayrıca kişisel araçlarla da sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 17 km, il merkezine 127 km uzaklıktadır.